FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

Nézd meg a 11 legviccesebb Heavy Metal reklámot

2014. szeptember 14. - bush69

slashaxlmagazinold.jpg

Bár a fém zenészek manapság nem igazán szerepelnek reklámokban, de régebben volt rá példa, hogy felkértek ismert rock zenészeket, hogy népszerűsítsék termékeiket. Slash és Axl a Guns N' Roses-ból kicsit becsípve reklámoz egy rock magazint, az amerikai Cinderella glam metal banda egy hotdog árusító helyet.A Loudwire összeválogatta a legjobbakat.

Tovább

ROAD - őszi-téli All Stars Turné Felvidéken is

ROADallstarsturné2014.jpgAvagy a tíz éves jubileumi ünneplés októbertől folytatódik tovább! Az elmúlt tíz év alatt rengetek nagyszerű zenekarral ismerkedtünk meg, koncerteztünk, turnéztunk, mulattunk együtt, akiktől nem mellesleg sokat is tanultunk az évek során. Ezen bandák nagy részét most újra elcsábítottuk 1-2 koncert erejéig, hogy ismét egy színpadon bulizzanak velünk és veletek együtt. 2014 ősz-tél során olyan számunkra "kedves" zenekarokkal együtt láthattok majd bennünket egy-egy városban, akikkel nagyon szívesen játszunk együtt a mai napig...Előzetesként itt egy kis ízelítő, de a lista bővül tovább. Aztán a dátumokkal és helyszínekkel, hogy kikkel hol és mikor, meg ilyenek... néhány napon belül minden kiderül majd. (Forrás:Facebook)

Mi tudunk már pár helyszínt!

Tovább

TIRANA ROCKERS - Daczi Zsolt öröksége újra színpadon

Tirana Rockersband.jpg

Daczi Zsolt 1992-ben alapított zenekara, a 2010-ben újra életre keltett Tirana Rockers hosszas csend után ismét színre lép: Gubás Tibit és zenésztársait szeptember 27-én az A-Cél Rock'n Sport Klub látja vendégül. A gitáros-legenda példaértékű munkásságát ápoló banda zenei világa mind a mai napig megállja helyét - ezúttal is dögös dirty rock'n'roll nótáktól lesz hangos a koncertterem, köztük olyan kihagyhatatlan darabokkal, mint pl. a Sex Dealer vagy a Crazy for you.

Tovább

SLIPKNOT - Klippremier : The Devil In I

Slipknot - The Devil In I.jpg.5: The Gray Chapter címmel hat év után október 21-én jelenik meg a Slipknot új lemeze a Roadrunner Records gondozásában. Szeptember 5-től már előrendelhető. A speciális "deluxe" kiadáson 2 bónusz nóta is szerepel majd. Október 25-én pedig indul a "Prepare For Hell Tour" Észak-Amerikában a KORN és a KING 810 társaságában.

Tovább
süti beállítások módosítása