FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE BUTCHERS | RYTHM BLUES-ROCK | SOMORJA

2014. november 27. - bush69

The Butchers - 2014.jpg

A zenekar 2011 decemberén alakult Somorján. Kezdetben átvett blues számokat játszottak, majd később bele kezdtek a saját dalok írásába is.

facebook_png.pngA kezdeti felállásban Petrákovič Zoltán dobolt, Hushegyi János basszusgitározott és Hushegyi András gitározott és énekelt. 2012 év végén csatlakozott a zenekarhoz Bartha Tamás, mint basszusgitáros és így Hushegyi János lett a zenekar másod gitárosa. 2013-ban a zenekar elkészítette az első hivatalos albumát, amin 11 szám szerepelt és a "Train to freedom" címet kapta.

Júliusban Petrákovič Zoltánnak el kellett hagynia a zenekart és hosszas keresgélés után Mózes Gyuri vette át a helyét az év végéig.

2014-ben a zenekar új dobosa Laco Šebo lett. Áprilisban megjelent a zenekar első videoklipje az I´m with you című dalukhoz.

Hushegyi András – ének, gitár, szájharmonika
Hushegyi János – gitár, ének
Bartha Tamás – basszusgitár
Šebo Laci - dobok

http://www.thebutchers.eu/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr386939023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása