FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

COOL HEAD AKUSZTIK - az első akusztikus koncert

2014. október 16. - bush69

Molics001.jpg

Tizenhat éves története során először lesz látható-hallható a Cool Head Klan akusztikus műsora, Molics Zsolt (ének) és Koós József (gitár) előadásában.

Molics Zsolt tagadhatatlanul hazánk egyik legjobb torkú énekese, a HANG megtestesítője. Közel három évtizedes munkássága után külön bemutatásra nem is szorul a fémzenét kedvelők körében, hiszen már a Classica, Sámán és Seneca zenekarokkal megalapozta hírnevét, melyet tovább öregbített a Cool Head Klan megalapítása óta. November 1-ére pedig olyan produkcióra készül a zenekar, melyre még nem volt példa története során: dalaik egy teljesen más oldalukról mutatkoznak be. Nyilvánosan ugyanis először lesz látható a banda akusztikus műsora, Molics Zsolt és Koós József előadásában! Tizenhat év munkásságából válogatott program, ezúttal áthangszerelve, ’nyugodtabb’ hangvételben csendülnek fel a közkedvelt darabok, miközben ott motoszkál majd mindenkiben a kérdés: számos népszerű daluk és Molics Zsolt gyakran szavalással egybekötött átvezetői közt megszólal-e minden idők egyik legjobb hazai feldolgozása is - a 'Jobb mint az eredeti' kategória abszolút győztese-, mely nélkül CHK koncert mintha nem is létezne: ’Szeresd a testem’?

1998-ban indult útjára – akkor még Cool Head Clan néven a napjainkban is az egyik legtöbbet koncertező banda. (Érdekességképp megjegyezhető, hogy a Magyarországon igen népszerű Kárpátia zenekar 3 tagja: Petrás János, Csiszér Levente és Bankó Attila is megfordult a nevét 2006-ban Cool Head Klanra váltó együttes soraiban.) Kemény, de őszinte szövegviláguk és erős muzsikájuk hamar népszerűek lettek, fellépéseiknek köszönhetően a közönség hamar megszerette őket. A Cool Head Klan a kitartás, az őszinteség és az odaadás mintaképeként is említhető a magyar zenei palettán.

Cool Head Akusztik | November 01. szombat | Kapunyitás: 18:00 | Belépő: 990Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/1537938793086983/

Kapcsolódó oldalak:

https://www.facebook.com/pages/Cool-Head-Klan/310756558656

http://coolheadklan.lapunk.hu/

https://www.facebook.com/acelrocknsport

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr686798639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása