FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

GILOTIN - a tehetségkutató döntőjében az ímelyi banda

2014. szeptember 23. - bush69

gilotin.jpgA 19. Peron Music Tehetségkutató döntője szeptember 27-én lesz a tatabányai Vértes Agorája nagytermében. A döntőbe az ímely-i banda is részt vesz, ahol az egyik zsűritag Lacza Gergely lesz, a Szlovákiai Magyar Zenészek Egyesülete (SZMAZE) elnöke.

facebook_png.png

A V. Tumultus fesztiválon megnyertük az Ossian zenekar előtti esti fellépést is, de mi aznap már egy leegyezett koncerten vettünk részt Kéménden a Karthago zenekar előtt, így ezt a díjat át adtunk a Rainy Mood zenekarnak.

...mesélte a Felvidéki Rock Magazinnak Pogány Tibor, a banda basszusgitárosa a díjjal kapcsolatban. A teljes interjút ITT olvashatod. Relative Perspective címmel idén jelent meg angol nyelvű nagylemezük, amit teljes egészében meghallgathatsz és melléje egy Adele átiratot is.

Peron Music tehetségkutató.png

A rendezvényt a 2013-as székelyudvarhelyi győztes, a Face Today nyitja majd, zárásaként pedig a 18. Peron Music tehetségkutató és a 2013-as Hangfoglaló Magyarország győztese, Szatmári Juli és zenekara zárja.

A szakmai zsűri tagjai 2014-ben:
-Újfalusi Gábor (a zsűri elnöke, Nemzeti Művelődési Intézet)
-Dandó Zolika (zenész, producer, hangmérnök)
-Erdei Attila (zenész, Reason, Clue, ex-Superbutt, ex-Agregator, egykori Peron -Music Alaptívány növendék)
-Horváth Gergely (szakújságíró, riporter – MR2 Petőfi Rádió)
-Ruff Ferenc (a paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz tehetségkutató igazgatója)
-Lacza Gergely (a SZMAZE elnöke)

A szakmai zsűri munkáját idén is tatabányai középiskolásokból álló nagy létszámú ifjúsági zsűri egészíti ki. A 19. Peron Music Tehetségkutató győztese továbbjut a Hangfoglaló Magyarország országos tehetségkutató döntőjére, ahol a fődíj 1.000.000 Ft értékű hang- és hangszertechnikai utalvány.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr236725055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása