FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DEPRESSZIÓ - Klippremier : A legjobb ellenfél

2014. szeptember 21. - bush69

depresszió2014band_1.jpg

A folyamat zajlik... címmel október 1-én jelenik meg a budapesti modern metal banda új stúdiólemeze. Elkészült az első klip az A legjobb ellenfél című dalhoz.

facebook_png.pngAz őszi turné a felvidéki Ekecs-en indul a somorjai Rómeó Vérzik és a székesfehérvári BurnOut zenekarokkal karöltve.

Varga Zoli hangmérnök-producer, valamint a SuperSize Recording munkájának köszönhetően brutálisan jól szól az új album, amihez Kollár Szabi készített egy 12 oldalas, látványos borítót, és egy szép digipack külsőt. Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel, amit 990 Forintért, dedikált poszterrel rendelhettek elő tőlünk, ide kattintva: http://www.depressziomusic.hu/

Egy db CD esetén a postaköltség 3 EURO, ami a csomag tartalmának, értékének, súlyának függvényében növekedhet! Felvidéki partnerünk a csomagküldésben a Focus Music. A kiszállítás utánvéttel történik!

Depresszió - A folyamat zajlik.jpg

01. Intro
02. A folyamat zajlik
03. A legjobb ellenfél
04. Úgy szeretnék...
05. Emeld fel!
06. A víz alatt
07. Kettőből egy
08. A döntés
09. Mocsok és hús
10. Aki nem vagyok
11. Védem az igazam

depresszio_turné2014ősz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr426717629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása