FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RAINY MOOD | METALCORE | DUNASZERDAHELY

2014. augusztus 26. - bush69

rainy mood_2014_band.jpg

facebook_png.png


Kezdeteket inkább nem részleteznénk...
A zenekar 2013 őszétől kezdett el nekivágni saját szerzeményeivel a Magyarországnak és Szlovákiának. 9 állomás szolgált helyszínül, hogy lehetőséget kapjanak megismertetni magukat a közönséggel.
2014 tavaszán óriási fordulatot vett az egész projekt. Viktor és Józsi ketten maradtak. Szálltak a hírek, hogy a Rainy Mood-nak vége, ennyi volt, elbúcsúztak. Ekkor ők feldolgozták a számaikat és április 26.-án egy CD-keresztelő során Dunaszerdahelyen bemutatták a kislemezt, megmutatva a közönségnek, hogy folytatják tovább gőzerővel. Ezért is kapta az album a Still Raining nevet. Később nyár elején Németh Ákos és Szitás Tibor csatlakoztak a bandához, a zenekar minden lehetőséggel számított, hogy minél többet koncertezhessenek a nyár folyamán. Az 1. Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok Szemléjén az Ossian előzenekaraként végeztek, közönségszavazás útján az Udvarnoki Rockfesztre is bejutottak.
A koncertek folytatódnak tovább, céljuk minél több ember elérése a zenéjükkel .

Szitás Tibor - dob
Németh Ákos - bass
Černý Viktor - szólógitár
Angyal József - gitár/vokál

Still Raining (EP)

rainy mood_2014_tour.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr476629819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása